Találja meg álmai otthonát!
+36 70 216 8470 info@ingatlandh.hu
Nyíregyháza-Nyírszőlősön vállalkozásra alkalmas két generációs ház eladó!
Vissza a hirdetésekhez
Hivatkozási szám: 02643
Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg
Város: Nyíregyháza-Nyírszőlős
Cím: Nyíregyháza-Nyírszőlősön vállalkozásra alkalmas két generációs ház eladó!
Körzet: -
Típus: Családi ház
Állapot:
Alapterület: 160.00 m2
Telekterület: 850.00 m2
Szobák száma: 5
Emeletek száma: Földszint+Tetőtér
Elosztás: 4+nappali+konyha
Illemhelyek száma: 1
Fürdőszobák száma: 1
Fűtés típusa: Gáz(cirkó) + vegyestüzelés
Kiegészítők:
Beépített szekrény, Csere, beszámítás, Garázs, Kandalló, Pince, Spájz, Tároló helyiség, Terasz, Vállalkozásra alkalmas


Ügyintéző: Kulik Áron
Tel.: 06-70/216-8470
Irányár:
29.9 millió Ft
Érdekli az ingatlan?:
Kapcsolatfelvétel

LEÍRÁS:

Nyíregyháza-Nyírszőlősön, dombba épített téglaépítésű szigetelt, szintes, részben felújított családi ház, szintenként 80 nm alapterülettel 3,5 szoba nappalival, alagsorban önálló helyrajzi számon lévő, kétállásos fűthető autószerelő műhellyel, ipari árammal, udvari tárolóval, rendezett pihenő kerttel eladó.

Az egész ház alatt található a műhely, kazánházzal, iroda résszel, ami az út szintjével azonos. Ennek önálló helyrajzi száma van, akár más tevékenységre is alkalmas lehet.(pl. bolt, zöldséges, stb...)

A kétállásos műhely egyik része szerelőaknával, olaj emelővel felszerelt. Jelenleg a műhely bérbe adva, amit szívesen tovább bérelne a jelenlegi bérlő. 

A bejárati ajtó egy lépcsőházba vezet, ahonnan meg lehet közelíteni az alsó lakrészt, és a tetőteret is, és egymástól függetlenül a két szint le is zárható, ezért alkalmas a ház két generációnak, vagy a tetőtéri rész irodának, vagy akár egy nagy család részére a teljes ház, és idővel a gyerekeknek fenn egy saját lakrészük lesz.

A földszinten nappali amerikai konyhával, kelet-nyugat és déli tájolással, 1,5 szoba, wc, fürdő, spájz található. A szobák burkolata új.

Az emeleten jelenleg 1 szoba kialakítva, de akár 3 szoba, fürdő is kialakítható. Szennyvíz kiállás kiépítve.

A házban új tölgybevonatú 3 rétegű műanyag nyílászárók lettek nemrég beépítve. A tető Bramac cseréppel fedve. A fűtésrendszere központi, vegyes tüzelésű kazánról, és kandallóról. Gázfűtésnek is kialakítva a fűtésrendszer, egy új gázkazán beszerelése után gázzal is fűthető a ház.

Irányár: 29,9 M Ft.

Igény esetén a mögötte található saját helyrajzi számú telekkel bővíthető ami szintén aszfaltozott út mellett van. Ára +7 M Ft.

Lakás beszámítás lehetséges!