Találja meg álmai otthonát!
+36 70 216 8470 info@ingatlandh.hu

Rólunk

 
A Dream House Ingatlanközvetítő irodát 2009-ben nyitottuk meg a válság idején, amikorra már 5 éves szakmai tapasztalattal, és egy meglévő ügyfélkörrel rendelkeztem. A párommal a mai napig is közösen családias hangulatban vezetjük.

2022-re saját tulajdonú üzlethelyiséget vásároltunk  Nyíregyháza belvárosában a Kálvin tér 14 szám alatt, ahol elérhetőek vagyunk előre egyeztetett időpontban.

Első pillanattól kezdve a hosszútávú ingatlanközvetítésben gondolkoztunk. Több partnerünk is van, akikkel szorosan együttműködve dolgozunk az elégedett ügyfelekért, mind a vevői- mind az eladói oldal  igényeit és érdekeit figyelembe véve, például statikus, energetikus, hitelügyintéző. Komplex szolgáltatást is tudunk nyújtani. Megfelelő ügyvédi- és finanszírozási segítséget is tudunk biztosítani Ügyfeleinknek.

Önálló vállalkozás, nem partner iroda, nagy ügyfélkörrel, rugalmas időbeosztással. Megbízóink ügyeit maximális odafigyeléssel kezeljük. A megtisztelő bizalmat minőségi munkavégzéssel viszonozzuk.

2009-2023-ra elértünk közel 3000 ingatlanközvetítői megbízást, és több száz sikeres adás-vételt zártam. 

Új és használt lakások, családi házak, üzlethelyiségek, telephelyek, építési és vállalkozásra alkalmas telkek, zártkertek értékesítésével, illetve bérbeadásának közvetítésével, és ügyintézésével foglalkozunk TAKARNET (Földhivatali Információs Rendszer) hozzáféréssel, ügyvédi háttérrel, Energetikus közreműködésével, hitelügyintézővel, vagy akár statikussal is.

Ha egy hatósági engedéllyel rendelkező, regisztrált, okleveles, etikus, sikeres, korrekt, megbízható, tapasztalt, számlaképes ingatlanközvetítőt keres személyemben megtalálja.

Arra törekszünk, ügyvédi háttérrel támogatva, hogy a lehető legjobb, személyre szabott szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleink részére az Önök legnagyobb megelégedésére, hogy megtalálják igazi otthonuk. 

Irodánk ügyfeleinek többsége visszatérő ügyfélnek számít, akik a későbbiekben is ránk bízzák ingatlan ügyleteiket.

 

Az ügyfél belénk vetett bizalma, megköveteli tőlünk a maximális minőségű munkát, az adatok bizalmas kezelését, a teljes körű ügyintézést.

Köszönjük, hogy elolvasta irodánk bemutatkozását, forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel Kulik Áron

 

 

Közvetítési díj megbízás esetén

 

https://ingatlandh.hu/araink

 

 

SEGÍTHETÜNK?

 

Ha elhatározta, hogy eladná ingatlanát, vagy bérbe adáshoz szüksége lenne szakszerű segítségre, megtalálta a legmegfelelőbb irodát!

 

Az ingatlanközvetítést megbízás alapján végezzük.

 

Levesszük válláról a hirdetés gondját, költségeit, és időt is megtakarítunk az ügyfelek szűrésével.

 

Igyekszünk minősített, potenciális, fizetőképes ügyfeleknek bemutatni az Ön ingatlanát.

 

Adás-vétel esetén szolgáltatásaink közé tartozik a szerződés létrehozásának megszervezése, a szükséges dokumentációk előkészítése, tanácsadás.

 

Energetikai tanúsítvány elkészítésében való közreműködés.

 

Bérbeadás esetén is ügyfélszűrés, korrekt ügyintézés, szerződéskötés, tanácsadás.

 

https://ingatlandh.hu/kapcsolat

 

MEGKERESSÜK ÖNNEK!

 

Ha elhatározta, hogy "új" ingatlant vásárol vagy a bérléshez szüksége lenne szakszerű segítségre, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Levesszük válláról a keresgélés gondját, költségeit, és a sok böngészésre, telefonálásra fordított időt is megtakaríthatja.

 

Igyekszünk alaposan megszűrve, az Ön igényeihez igazítva emailben küldeni, majd megmutatni a megtekintésre ajánlott ingatlanokat. 

 

Bízunk benne, hogy honlapunk felkelti érdeklődését szolgáltatásaink iránt, és hamarosan elégedett ügyfeleink között tudhatjuk, aki örömmel mesél barátainak és ismerőseinek a közös együttműködésünkről.

 

A kínálatunk folyamatosan bővül, így ha elsőre nem találná, meg amit keres, kérjük, nézzen vissza később.

 

https://ingatlandh.hu/kapcsolat