Találja meg álmai otthonát!
+36 70 216 8470 info@ingatlandh.hu

Rólunk

 
 

 

Kedves látogató! 

 
Ingatlanközvetítéssel 2004 óta foglalkozok, majd 2009-ben amikor más befejezte, akkor alakítottuk ki irodánkat a párommal együtt. A Dream House Ingatlanközvetítő Iroda Örökösföldről a Család utca 61/A szám alatti társasházból indult, majd 2015-től Nyíregyháza Körte u. 34. szám alatt volt a belvárosban 2020 május 1-ig. A COVID-19 Vírus miatt kialakult helyzetben az irodát a székhelyre költöztettük, Nyírpazony Béke utca 14 szám alá, de az ingatlanközvetítés változatlanul működik. Önálló vállalkozás, nem partner iroda, nagy ügyfélkörrel. 2009-2020-ra elértünk 2600 megbízást. Új és használt lakások, családi házak, üzlethelyiségek, telephelyek, építési és vállalkozásra alkalmas telkek, zártkertek értékesítésével, illetve bérbeadásának közvetítésével, és ügyintézésével foglalkozunk TAKARNET (Földhivatali Információs Rendszer) hozzáféréssel, ügyvédi háttérrel. Ha egy sikeres, korrekt, megbízható, tapasztalt, számlaképes, ÁFA mentes ingatlanközvetítőt keres személyemben megtalálja. Nem szoktam csalódást okozni.
 
Arra törekszünk, ügyvédi háttérrel támogatva, hogy a lehető legjobb, személyre szabott szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleink részére az Önök legnagyobb megelégedésére, hogy megtalálják igazi otthonuk. 
 
Irodánk ügyfeleinek többsége visszatérő ügyfélnek számít, akik a későbbiekben is ránk bízzák ingatlan ügyleteiket.
 
Az ügyfél belénk vetett bizalma, megköveteli tőlünk a maximális minőségű munkát, az adatok bizalmas kezelését, a teljes körű ügyintézést.
 
 

Közvetítési díj megbízás esetén

 

https://ingatlandh.hu/araink

 

 

SEGÍTHETÜNK?

 

Ha elhatározta, hogy eladná ingatlanát, vagy bérbe adáshoz szüksége lenne szakszerű segítségre, megtalálta a legmegfelelőbb irodát!
 
Az ingatlanközvetítést megbízás alapján végezzük.
 
Adás-vétel esetén szolgáltatásaink közé tartozik a szerződés létrehozásának megszervezése, a szükséges dokumentációk előkészítése, tanácsadás.
 
Energetikai tanúsítvány elkészítésében való közreműködés.
 
Bérbeadás esetén ügyfélszűrés, korrekt ügyintézés, szerződéskötés, tanácsadás.
 
Levesszük válláról a hirdetés gondját, költségeit, és időt is megtakarítunk az ügyfelek szűrésével.
 
Igyekszünk minősített, potenciális, fizetőképes ügyfeleknek bemutatni az Ön ingatlanát.
 
 
MEGKERESSÜK ÖNNEK!

 

Ha elhatározta, hogy "új" ingatlant vásárol vagy a bérléshez szüksége lenne szakszerű segítségre, forduljon hozzánk bizalommal!
 
Levesszük válláról a keresgélés gondját, költségeit, és a sok böngészésre, telefonálásra fordított időt is megtakaríthatja.
 
Igyekszünk alaposan megszűrve, az Ön igényeihez igazítva emailben küldeni, majd megmutatni a megtekintésre ajánlott ingatlanokat. 
 
 
Bízunk benne, hogy honlapunk felkelti érdeklődését szolgáltatásaink iránt, és hamarosan elégedett ügyfeleink között tudhatjuk, aki örömmel mesél barátainak és ismerőseinek a közös együttműködésünkről.
 
A kínálatunk folyamatosan bővül, így ha elsőre nem találná, meg amit keres, kérjük, nézzen vissza később.
 
 
 

Tisztelt Látogatónk!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelen honlapot üzemeltető Dream House Ingatlaniroda  a 1135 Budapest,Lehel utca 48. I/1. szám alatti székhelyű Dream-House Ingatlancenter Kft-vel semmilyen kapcsolatban nem áll.

A Dream House Ingatlaniroda nem fióktelepe, nem kapcsolt vállalkozása és nem kirendeltsége a Dream House Ingatlancenter Kft-nek.

Ebből következően a Dream House Ingatlaniroda a Dream-House Ingatlancenter Kft. munkatársainak elérhetőségét, ingatlanárakat, illetve bármilyen, a Dream -House Ingatlancenter Kft. üzletmenetébe tartozó információt szolgáltatni Önnek nem tud.

Kérjük, ezért csak abban az esetben telefonáljon nekünk, ha a jelen honlapon található ingatlanokkal kapcsolatban érdeklődne, vagy kifejezetten irodánkat kívánja megbízni igényeinek megfelelő ingatlan közvetítésével.