Találja meg álmai otthonát!
+36 70 216 8470 info@ingatlandh.hu

Lakáshitel fedezetet nélkül 2013-ban? Létezik ilyen ajánlat?

Nagy lehetőség, hogy önerő nélkül vegyen fel hitelt. Ehhez nem kell mást tenni, mint, hogy a megvásárolandó lakás mellé egy pótingatlant bevonni a hitelügyletbe. Így a jelzálog nem egy hanem két lakásra kerül bejegyzésre, viszont nincs szükség önerőre. A pótfedezet a teljes futamidő alatt bármikor eladható, valamint előtörlesztéssel kiváltható.

Jelenleg a szocpol az eredeti formájában nem elérhető, ettől függetlenül létezik vissza nem térítendő állami támogatás, melyek új ingatlan vásárlására, új ingatlan építésére, valamint meglévő ingatlan korszerűsítésére vehető igénybe.

Minden lehetőséget kihasználva a teljes futamidőt tekintve akár milliókat is nyerhet egy jó döntéssel. A megfelelő finanszírozás kiválasztásában a lakáshitel kalkulátor fog Önnek segíteni. A rendszerrel pillanatok alatt megismerheti a teljes hazai pénzpiaci kínálatot, így biztosan a legjobb megoldást fogja tudni választani. Ne engedje, hogy hosszú éveken keresztül feleslegesen fizessen többet, mint amennyit muszáj. Válasszon a lakáshitel kalkulátor segítségével és takarítson meg minél több pénzt.

 

forrás:legjobbhitelek.com